Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät listan usein kysytyistä kysymyksistä koskien Study Advisorya:

Miten voin liittyä Study Advisoryyn?

Voit liittyä joukkoomme kahdella tavalla: jos olet opiskelija, voit etsiä korkeakoulusi, rekisteröityä ja jättää arvostelun omasta opiskelukokemuksestasi – tai kenties etsiä tulevia opiskeluvaihtoehtoja. Jos olet korkeakoulun edustaja, todennäköisesti löydät jo ilmaisen perusprofiilinne tietokannastamme. Tästä voitte jatkaa valitsemalla yhden tilauspaketeistamme päivittääksenne profiilia entistä paremmaksi ja saadaksesi enemmän muokkausmahdollisuuksia. Lisätietoja tilauksen tekemisestä löydätte palvelumme -osiosta.

Auttakaa! Missä minun pitäisi opiskella?

Kaikki riippuu omista haaveistasi ja toiveistasi. Kokeile Study Avisoryn hakua käyttämällä kaikkia mahdollisia itseäsi kiinnostavia hakusanoja. Voit syöttää hakukenttään maan, jossa olet aina halunnut asua, unelmiesi tutkintonimikkeen tai yliopiston. Jos olet vielä epävarma oikeasta maasta, käy lukemassa maaprofiilimme – Islannista Etelä-Afrikkaan, löydät varmasti jotakin itseäsi kiinnostavaa! Tartu tilaisuuteesi, sillä koko maailma on avoinna!

Miksi korkeakouluni on saanut niin hyvät/huonot arvostelut?

Jos olette kärkikastia – onnittelut! Se tarkoittaa, että korkeakoulullasi on omistautuneita ja tyytyväisiä opiskelijoita, jotka ovat jättäneet positiivisia arvosteluja profiiliinne Study Advisoryn sivulla. Jos taas olette listattuna häntäpäähän, mutta haluatte muuttaa tämän, voitte nopeasti saavuttaa tämän liittymällä Study Advisoryn partneriyliopistojen joukkoon! Jäsenemme saavat säännöllisiä raportteja kävijätilastoistaan ja vinkkejä parempiin markkinointituloksiin. Voitte myös ottaa ohjat omiin käsiinne ja kannustaa opiskelijoitanne arvioimaan omia opiskelijakokemuksiaan – näette oman sijoituksenne nousevan kohisten!

Mikä Study Advisory Popularity rating on ja miten se muodostuu?

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen tavan vertailla korkeakouluja käyttäen apunamme opiskelijoiden, opettajian ja oppilaitosten ammatti- ja tietotaitoa. Olemme huomanneet, että perinteisemmät rankingit eivät välttämättä tarjoa kaikkea opiskelijoille hyödyllistä tietoa. Yhdessä Suomen johtavien korkeakoulujen kanssa olemme siis kehittäneet arviointitavan, joka on opiskelijaystävällinen ja painottaa niitä asioita, joita opiskelijat pitävät tärkeinä. Täältä voit lukea lisätietoa arviontimenetelmästämme.

Ketkä ovat Study Advisoryn takana?

Olemme kansainvälinen tiimi, joka koostuu nuorista ja kunnianhimoisista eri alojen ammattilaisista. Tavoitteemme on tehdä unelmien korkeakoulun ja tutkinnon löytämisestä helpompaa nuorille ja samalla tarjota oppilaitoksille erinomaisen alustan markkinoinnille ja omaan laaduntarkkailuun. Lisätietoja siitä, mitä teemme ja keitä olemme, löytyy täältä.

Usein kysytyt kysymykset