Missio ja arvot

Tuhannet nuoret eri puolilla maailmaa ovat vuosittain saman kysymyksen äärellä: ”Mitä ja missä opiskella?”. Opiskelupaikan valinta on yksi merkittävimmistä nuoruuden päätöksistä, eikä päätöksentekoa ainakaan helpota se, että vaihtoehtoja on tuhansia eri puolilla maailmaa. Myös unelmien opiskelupaikan valintakriteerejä on takuulla lähes yhtä paljon kuin opiskelijoitakin: yksi haluaa opiskella arvostetussa tutkimusyliopistossa, kun taas toisen unelmana on kehittyä urheilu-urallaan opiskelun ohella. Kolmas taas haluaa elää suurkaupungin sykkeessä ja nauttia vapaa-ajallaan laajasta kulttuuritarjonnasta.

Study Advisoryn visio on tarjota apua ja helpotusta unelmien opiskelupaikan löytämiseen. Moderni ja innovatiivinen online-palvelumme tarjoaa mahdollisuuden etsiä ja vertailla korkeakouluja maailmanlaajuisesti. Painotamme erityisesti opiskelijoiden kokemuksia. Olemmekin kehittäneet uudenlaisen korkeakoulurankingin, joka perustuu opiskelijoiden arvioihin korkeakouluistaan. Tavoitteemme on auttaa maailman nuoria löytämään puolueetonta ja luotettavaa tietoa korkeakouluopinnoista ja korkeakouluista ympäri maailmaa. Yhdessä opiskelijoiden kanssa kehitetty palvelumme on myös korkeakouluille erinomainen paikka näyttää vahvuutensa koko maailmalle. Me uskomme maailman muuttamiseen koulutuksen avulla.

Autamme opiskelijoita ja korkeakouluja ympäri maailmaa löytämään toisensa. Study Advisoryn missio on tarjota nuorille luotettavaa tietoa korkeakouluopinnoista ja auttaa jokaista löytämään unelmiensa opiskelupaikka.

Study Advisoryn arvot

Enemmän kuin mitään muuta, haluamme auttaa nuoria löytämään unelmiensa opiskelupaikat. Kansainvälisellä tiimillämme on mittava kokemus opiskelupaikan valinnasta ja ulkomailla opiskelusta. Seuraamalla intohimojamme olemme päässeet pitkälle, ja nyt haluamme rohkaista muita saavuttamaan saman.

Haluamme auttaa nuoria vertailemaan opiskelupaikkoja paitsi akateemisesta, myös monista muista näkökulmista. Opiskelu korkeakoulussa on paljon muutakin kuin loistokas tutkinto tai yliopiston nimi ansioluettelossasi: se on ikimuistoisia hetkiä kampuksella, korkealaatuista opetusta, turvallisuudentunnetta ja tutustumista uusiin ihmisiin, jotka kenties voivat myöhemmin auttaa sinua eteenpäin urallasi.

Korkeakouluille tarjoamme ainutlaatuisen ja modernin markkinointikanavan aidosti kansainvälisten opiskelijoiden tavoittamiseksi.

Kaikessa tekemisessämme pidämme mielessämme missiomme sekä neljä tärkeintä arvoamme:

Luotettavuus ja informatiivisuus

Online-palvelumme tarjoaa luotettavaa ja kattavaa tietoa korkeakouluista, korkeakouluopinnoista ja opiskelijoiden kokemuksista maailmanlaajuisesti.

Globaalius

Opiskelijaliikkuvuutta lisätäksemme teemme yhteistyötä opiskelijoiden ja korkeakoulujen kanssa eri puolilla maailmaa. Palvelumme on käännetty useille kielille, ja internet-yhteyden avulla saatavissa kaikkialla.

Innovatiivisuus

Voidaksemme parhaiten vastata opiskelijoiden tarpeisiin, seuraamme aktiivisesti korkeakoulumaailman trendejä ja kehitämme palveluamme jatkuvasti.

Sosiaalinen ulottuvuus

Study Advisory lahjoittaa vuosittain osan tuotostaan hyväntekeväisyyteen, tavoitteenaan auttaa parantamaan maailmaa koulutuksen avulla. Palvelumme avulla haluamme lisätä sosiaalista vuorovaikutusta ja auttaa opiskelijoita ja korkeakouluja löytämään toisensa.

Study Advisoryn missio ja arvot