Mikä Study Advisory on?

Study Advisory on “korkeakoulujen Trip Advisor”. Tarjoamme uudenlaisen tavan etsiä tietoa korkeakouluista ja vertailla niitä maailmanlaajuisesti. Olemme myös kehittäneet Study Advisory Popularity -listauksen, joka perustuu opiskelijoiden arvosteluihin opiskelupaikoistaan.

Korkeakouluille tarjoamme modernin väylän tavoittaa potentiaalisimmat opiskelijat ympäri maailmaa. Tällä sivulla kerromme tarkemmin, mikä Study Advisory on ja mitä tarjoamme tuleville ja nykyisille opiskelijoille, valmistuneille ja korkeakouluille.

Study Advisory tuleville opiskelijoille

Etsitkö opiskelupaikkaa? Voit lopettaa etsinnät nyt, sillä kehittynyt hakukoneemme tekee työn puolestasi.

Study Advisoryn avulla voit verrata maailmanlaajuisesti yli 12 000 korkeakoulua ja niiden kaikkia tutkinto-ohjelmia. Löydät varmasti etsimäsi, oli se sitten oikeustieteellinen tutkinto tunnustetussa yliopistossa tai yksinkertainen kurssi espanjan kielitaitojen parantamiseksi. Koko korkeakoulujen maailma on hyppysissäsi – käytä luovuutta etsiessäsi omaa täydellistä tutkintoasi!

Korkeakouluprofiilien lisäksi löydät sivustoltamme arvosteluja ja vinkkejä sekä jo valmistuneilta että nykyisiltä korkeakouluopiskelijoilta. Näiden avulla voit selvittää, millaista opiskelu kullakin kampuksella oikeasti on, ja listata niiden hyvät ja huonot puolet. Vakuutamme, että kaikki arvostelut sivustollamme ovat luotettavia, sillä luemme jokaisen arvostelun läpi ennen julkaisua.

Study Advisory nykyisille ja valmistuneille opiskelijoille

Opiskeletko jo korkeakoulussa, tai oletko valmistunut sellaisesta? Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa opinahjosi tulevaisuuteen ja saada äänesi kuuluviin!

Tiesitkö, että yhdeksän kymmenestä nuoresta on sitä mieltä, että nykyisten tai jo valmistuneiden opiskelijoiden opiskelukokemuksilla on suuri painoarvo opintoja valitessa?* Haluaisimmekin sinun jakavan mielipiteesi ja vinkkisi omasta opiskelupaikastasi – olit sitten vaihto-opiskelija tai kokonaista tutkintoa korkeakoulussa suorittava.

Arvostelemalla korkeakoulusi Study Advisoryssa et vain auta muita opiskelijoita opiskelupaikan valinnassa, vaan tuot esille myös koululle arvokasta informaatiota opiskelijan näkökulmasta.

Tämän lisäksi jättämällä arvostelun osallistut myös hyväntekeväisyyteen. Lahjoitamme jokaisesta arvostelusta 25 senttiä UNESCOn Education for Children in Need –ohjelmalle. Miten olisi, kävisikö se tämän päivän hyvästä työstä?

Mikä Study Advisory on?
Kun opiskelijat toimivat yhdessä, kaikki hyötyvät!

Study Advisory korkeakouluille

Oletko korkeakoulun henkilökuntaa ja löytänyt Study Advisoryn työsi puolesta? Oletko jo etsinyt oman korkeakoulusi perusprofiilin? Onko teillä opiskelija-arvioita? Entä miltä profiilinne muuten näyttää? Ota meihin yhteyttä, jos haluatte lisätietoa palveluista, joita tarjoamme asiakkaillemme. Liittymällä mukaan Study Advisoryyn korkeakoulunne saa kaiken hyödyn irti profiilistanne!

Me autamme teitä markkinoinnissa uudella, tehokkaalla ja kansainvälisellä tavalla ja autamme löytämään uusia, potentiaalisia opiskelijoita. Haluamme tuottaa mahdollisimman edullisen ja houkuttelevan tavan perinteisen yliopistomarkkinoinnin rinnalle, mutta myös tarjota alustan, jolla opiskelijat voivat jakaa tietoa ja kokemuksia toisilleen. Sivustoltamme heidän on helppo löytää unelmiensa korkeakoulu ja tutkinto-ohjelma.

*Study Advisoryn toteuttama tutkimus, Kesäkuu 2015 (Yli 400 osallistujaa, 48 maasta). Lue lisää tutkimuksen tuloksista täällä.