Meidän tarinamme

Joka vuosi ympäri maailmaa miljoonat nuoret kohtaavat kysymyksen: “Mitä haluan opiskella?”. Tämä on yksi nuoruuden suurimmista ja tärkeimmistä kysymyksistä, jonka ratkaiseminen ei useimmille ole helppoa. Vaihtoehtojen määrä saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä, ja luotettavaa tietoa muiden opiskelijoiden kokemuksista voi olla vaikea löytää. Moni myös kaipaa mahdollisuutta vertailla korkeakouluja keskenään muillakin kuin akateemisilla kriteereillä.

Kenties haluat opiskella kansainvälisesti maineikkaassa, rankingeissa korkeasti sijoittuneessa yliopistossa, suorittaa kilpailuhenkisen urheilututkinnon tai viettää vuosia maassa, johon olet aina halunnut muuttaa. Unelmia ja haaveita on yhtä monia kuin ihmisiä. Study Advisoryn tavoitteena on auttaa sinua löytämään juuri omia haaveitasi vastaava opiskelupaikka.

Meidän tarinamme

Tarinamme kiteytyy mahtavaan ja kunnianhimoiseen tiimiimme, jonka unelmana on auttaa nuoria löytämään unelmiensa korkeakoulu ja opiskelupaikka. Meillä on rutkasti omakohtaista kokemusta siitä, kuinka jokaisen opiskelijan syyt valita tietty opinahjo ovat täysin yksilöllisiä. Tiimimme on seurannut ja toteuttanut haaveitaan, ja haluamme kannustaa kaikkia muitakin tekemään saman! Haluamme esitellä opiskelijoille vaihtoehtoja lukuisista eri näkökulmista – painottaen akateemisten mahdollisuuksien lisäksi myös muita opiskelupaikan valintaan vaikuttavia tekijöitä. Haluamme ohjata sinua polullasi oikean korkeakoulun löytämiseksi ja unelmiesi toteuttamiseksi!

Tarjoamme houkuttelevan ja kattavan tavan arvioida ja vertailla yliopistoja maailmanlaajuisesti. Perinteiset yliopistorankingit keskittyvät tavallisesti vain akateemisiin meriitteihin ja korkeakoulun tieteellisten julkaisujen tai Nobel-palkittujen määrään. Opiskelun ja opetuksen tasosta kertoo kuitenkin moni muukin asia kuin nimet tai niiden määrä tutkintopapereissa. Esimerkiksi kampuksen viihtyisyys, opetuksen laatu, turvallisuus opiskelupaikassa ja ennen kaikkea opiskelijaelämän unohtumattomat, yhteisölliset kokemukset myös vapaa-ajalla muodostavat suuren osan opiskelijan jokapäiväisestä arjesta. Korkeakoulussa luodaan yhteyksiä ja saadaan ystäviä, jotka auttavat eteenpäin tulevaisuuden uralla.

Korkeakouluille tarjoamme ainutlaatuisen markkinointimahdollisuuden kansainvälisessä mittakaavassa. Tietokannassamme on jo yli 12 000 korkeakoulua, joiden profiileja päivitämme jatkuvasti paremmiksi. Kaikki korkeakoulut saavat meiltä yhtä paljon huomiota, oli niiden sijainti sitten Saksa, Georgia, Ghana tai Guatemala. Palvelussamme loistamiseen eivät riitä akateemiset saavutukset, vaan tärkeintä on tarjota opiskelijoille viihtyisä ja inspiroiva opiskeluympäristö! Haluamme kaikkien olevan osa kansainvälistä koulutusverkostoamme, jotta voimme palvella aina vain paremmin kaikkia opiskelijoita ja korkeakouluja ympäri maailmaa.

meidän tarinamme