Arvioi korkeakoulusi ja tue hyväntekeväisyyttä

Me Study Advisorylla olemme sitä mieltä, että laadukas koulutus tulisi olla jokaisen perusoikeus. Kehitysmaissa asuville koulutus on työkalu, jonka avulla nostaa itsensä köyhyydestä suureen mahdollisuuksien maailmaan. Nyt on tilaisuutesi auttaa maailman lapsia ja tukea hyväntekeväisyyttä arvostelemalla korkeakoulusi!

Arvostele korkeakoulusi ja tue samalla hyväntekeväisyyttä
Arvostele korkeakoulusi ja auta muita!

Miten se toimii:

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Study Advisoryn toimintaa. Tehdäksemme oman osamme maailman lasten koulutuksen eteen lahjoitamme 25 senttiä jokaisesta palvelussamme jätetystä opiskelija-arvostelusta UNESCOn  Education of Children in Need -ohjelmalle. Vuonna 1992 perustettu ohjelma auttaa lapsia saamaan valoisamman tulevaisuuden laadukkaan koulutuksen avulla.

Kannustamme sekä korkeakouluja että opiskelijoita ympäri maailmaa osallistumaan hyvän tekemiseen ja lahjoittamaan lapsille, joilla kaikilla on oikeus päästä ansaitsemaansa koulutukseen. Lahjoituksen lisäksi tavoitteenamme on tulevaisuudessa järjestää hyväntekeväisyyskampanjoita ja projekteja sivustollamme. Pysy siis kuulolla ja auta meitä tekemään koulutuksesta helpommin tavoitettavaa globaalisti.