Study Advisory-stipendit

Oletko aina halunnut opiskella ulkomailla? Tarvitsetko hieman rahoitusta toteuttaaksesi unelmasi? Jos näin on, jatka lukemista, sillä Study Advisoryn stipendit saattavat olla juuri sitä mitä etsit.

Me Study Advisorylla uskomme, että koulutuksen tulisi olla mahdollista kaikille – riippumatta sukupuolesta, iästä, kansalaisuudesta tai taloudellisesta tilanteesta. Siksi rohkaisemme ihmisiä kaikenlaisista taustoista hakemaan stipendejämme. Stipendit on tarkoitettu kaikkiin opintoihin ulkomaille – oli kyseessä sitten vaihto-opiskelu, koko tutkinnon suorittaminen tai harjoittelu. Study Advisory tarjoaa myös koko tutkinnon kattavia stipendejä Bangkokiin!

Study Advisory stipendit
Stipendien avulla sinun ei tarvitse huolehtia opintojesi rahoituksesta!

Stipendivaihtoehdot:

1. Study Advisory-stipendi:

 • Opintoihin mihin tahansa korkeakouluun, missä tahansa päin maailmaa!
 • Arvoltaan 500 EUR.
 • Voidaan käyttää yhden lukukauden tai esimerkiksi harjoittelun rahoittamiseen
 • Study Advisory stipendejä tarjotaan viidelle opiskelijalle vuosittain.

2. Study Advisoryn PIM-stipendit:

Study Advisory tarjoaa koko tutkinnon kattavaa stipendiä kauppatieteen opintoihin Panyapiwat Institute of Managementiin (PIM) Bangkokiin, Thaimaahan. PIM on Thaimaan ensimmäinen ja suurin yrittäjyyskorkeakoulu, joka perustettiin siirtämään yritysmaailman tietotaitoa opiskelijoille.

PIM-stipendejä on tarjolla sekä kandi- että maisteriopintoihin.

BBA

Alempi korkeakoulututkinto kauppatieteissä (International Modern Trade Management) tarjoaa sinulle ajankohtaisen koulutuksen nykypäivän kaupankäynnistä. Opetusohjelma on suunniteltu yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa, mikä on auttanut PIM:iä kehittämään tämän modernin ja kaikenkattavan tutkinnon. Opintoihin sisältyy myös ainutlaatuinen harjoittelu alan yrityksessä.

Opinnot kestävät 3,5 vuotta ja koostuvat kurssitöistä (65%) ja käytännön harjoittelusta (35%). Lukukausimaksu on THB 585,000 (USD 16 400). Stipendi kattaa 90% opintojen kustannuksista. Lue lisää ohjelmasta täältä.

Kandidaatin tutkintoa varten suunnattu stipendi myönnetään kahdelle opiskelijalle vuosittain.

MBA

Kansainvälinen liiketoimintajohtamisen tutkinto (iMBA) PIM:issä antaa sinulle sisäpiirin näkökulman aasialaiseen kaupankäyntiin. Saat myös arvokkaita käytännön taitoja, jotka opettavat sinua oman kansainvälisen yrityksen perustamisessa ja kansainvälisillä markkinoilla menestymisessä.

Tutkinnon pituus on 1,5-2 vuotta sisältäen lopputyön tai itsenäisen tutkimuksen tuottamisen (6-12 kuukautta). Stipendi kattaa 90% lukukausimaksuista. Voit lukea lisää opinto-ohjelmasta täältä.

MBA-stipendi tarjotaan yhdelle opiskelijalle vuosittain.

Lisätietoa ja Danielin kokemuksia opiskelusta PIM:issä löydät blogistamme!

Kiinostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä ansaitsisit yhden näistä upeista stipendeistä. Hakuprosessi on selitetty tarkemmin alla:

Kuinka hakea:

 • Kuvaa lyhyt, 2-5 minuutin mittainen vlog-video.
 • Lähetä meille linkki videoosi. Voit julkaista videosi millä tahansa alustalla, esimerkiksi YouTubessa tai Vimeossa. Älä lähetä videota liitteenä, vaan aina linkkinä.
 • Kannustamme luovuuteen ja omaperäiseen sisältöön. Älä pelkää tuottaa erilaisempaakin videota ja tehdä meihin vaikutusta!
 • Kerro, mikä sinua motivoi ja mitä haaveita sinulla on.
 • Kerro, miten sinä rohkaisisit nuoria ympäri maailmaa arvostelemaan yliopistonsa Study Advisoryn sivuilla.
 • Haluamme myös mielellään tietää, mitä mieltä olet Study Advisorysta ja miten voisimme kehittää palveluamme, etenkin hakukonettamme.
 • Vlogin lisäksi liitä mukaan ansioluettelosi ja opintosuoritusotteen

Jos tulet valituksi, kuulisimme myös mielellämme kokemuksiasi muutaman kerran opintojesi aikana.

Jos et halua toimittaa vlog-hakemusta, voit myös kirjoittaa yhden sivun mittaisen hakukirjeen ja lisätä liitteeksi ansioluettelon ja opintosuoritusotteen (jos olet jo korkeakouluopiskelija).

Stipendejä myönnetään jokaiselle lukuvuodelle. Seuraava hakukierros on lukuvuodelle 2017-2018. Hakemusten viimeinen vastaanottopäivä on 31. maaliskuuta 2017. Lähetä kokonainen hakemuksesi tähän päivämäärään mennessä. Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin stipendien hakuaikana.

Jos olet jo korkeakoulussa, kokeile ihmeessä hakukonettamme, etsi ja arvostele oma koulusi käyttäen samaa sähköpostia kuin stipendihakemuksessasi.

Korkeakoulusi arvostelu ennen stipendihakemuksen jättämistä on suuri etu hakemukseesi. Jos vielä lisäksi saat kaverisikin kirjoittamaan arvosteluja, olemme entistä tyytyväisempiä!