Miksi rekisteröityä?

Tiedätkö jo, miten Study Advisory toimii? Entä miksi palveluun kannattaa rekisteröityä?

Korkeakoulutus muuttuu päivä päivältä globaalimmaksi. Sen seurauksena myös opiskelijaliikkuvuus on alati kasvava trendi. Me Study Advisorylla haluamme toimia opiskelijoiden ja oppilaitosten yhteen tuojana. Nähtyämme suomalaisen koulutusjärjestelmän saaman huomion internetissä, päätimme kehittää Study Advisoryn yhdessä johtavien suomalaisten korkeakoulujen kanssa auttaaksemme erinomaisen koulutuksen leviämistä koko maailmaan. Tässä muutama syy, miksi sinun pitäisi lähteä mukaan!

Tietokannassamme on tällä hetkellä listattuna yli 12 000 korkeakoulua, minkä lisäksi uusia yliopistoja lisätään jatkuvasti. Korkeakoulusi perustiedot ovat maksutta näkyvillä kaikille potentiaalisille opiskelijoille, jotka etsivät omaa opiskelupaikkaa.

Nykyiset ja jo valmistuneet opiskelijat voivat arvostella korkeakouluja viidessä eri kategoriassa: opetuksen laadun, kampusalueen, opiskelijapalveluiden, kansainvälisyyden, rahavastineen ja turvallisuuden perusteella.

Miksi rekisteröityä Study Advisoryyn?

Anna osaavan tiimimme auttaa oppilaitostanne houkuttelemaan uusia opiskelijoita! Jos päätätte rekisteröityä tilata jonkin paketeistamme, pystytte  muokkaamaan profiilianne helposti ja edullisesti. Tilauspakettiemme etuja ovat muun muassa profiilinne muokkaaminen mahdollisimman opiskelijaystävälliseksi ja myös sen toimivuuden ja näkyvyyden varmistaminen.

Haluaisitteko olla yksi ensimmäisistä korkeakouluista, jotka näkyvät etusivullamme? Jos ostatte tilauspakettimme, olette automaattisesti erityishuomiota saavien korkeakoulujen listalla. Pystytte muokkaamaan profiilianne vapaasti, jotta koulu löytyy helpommin hakukoneellamme. Rekisteröityneenä asiakkaana voitte myös lisätä profiiliin kuvia, videoita ja suorat linkit sosiaalisen median kanavillenne.

Tiedämme, että joskus aika on kortilla – tällöin platinum -pakettimme voi olla teille sopiva. Siihen kuuluu profiili, jonka me täällä Study Advisorylla luomme teille kokonaisuudessaan, juuri teidän tarpeisiinne pohjautuen. Teidän ei tarvitse kuin kertoa, mitä haluatte ja me toteutamme sen!

Oletko valmis muuttamaan korkeakoulusi markkinoinnin suuntaa ja aloittamaan taipaleen kanssamme?

Lue täältä lisää paketeistamme.

Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä!