Löydä partnerikorkeakoulu

Etsitkö korkeakoulupartneria?

Tiesitkö, että Study Advisory ei vain tarjoa tulevaisuuden opiskelijoille mahdollisuutta etsiä opiskelupaikkaa, vaan myös korkeakouluille mahdollisuuden etsiä partnereita?

12 000 korkeakoulun tietojärjestelmästämme löydät helposti pitkän listan kiinnostavia potentiaalisia partnerikorkeakouluja maailman jokaisesta kolkasta.

Kansainvälisten partnerikorkeakoulujen löytäminen laajentaa oman oppilaitoksesi kansainvälisyyttä. Jos olet miettinyt yhteistyön tekemistä intialaisten maailmanluokan teknillisten korkeakoulujen kanssa, Study Advisorysta löydät niitä, tai vaihtoehtoiseesti vaikkapa skandinaavisen yhteistyökumppanin. Tai miten olisi espanjankielinen yliopisto vaihto-opiskelijoita varten? Älä epäröi, vaan ota kaikki irti hakukoneestamme ja etsi paras partneri juuri teille!

Voit etsiä maa-, kaupunki-, korkeakoulu- tai mannerkohtaisilla asiasanoilla. Mahdollista on myös etsiä oppilaitoksia opiskelualan tai tutkintonimikkeen perusteella! Siirry tästä korkeakouluhakuun etusivullemme.

Löydä partnerikorkeakoulu

Vinkki:

Lue opiskelijoiden jättämiä arvosteluja korkeakouluista, joista olet kiinnostunut. Antavatko nämä arvostelut kuvan miellyttävästä opiskeluympäristöstä? Kysy itseltäsi: lähettäisinkö mielelläni opiskelijoita tähän korkeakouluun lukuvuodeksi?